Een kijkje achter de schermen bij BPF Schilders

3 oktober 2017

Uw werknemers bouwen pensioen op bij BPF Schilders. Een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Maar tegelijkertijd een onderwerp waar u waarschijnlijk niet elke dag mee bezig bent. Dat begrijpen we heel goed. Toch is er veel te vertellen over pensioen. We nemen u daar graag in mee via een uniek kijkje achter de schermen op dinsdag 14 november.

Een kijkje achter de schermen bij BPF Schilders

Er is van alles aan de hand in pensioenland. Denk aan het opschuiven van de AOW-leeftijd, terwijl langer doorwerken in zware beroepen niet altijd haalbaar is. Uw werknemers hebben ieder hun eigen pensioenwensen. De één wil minder of zelfs eerder stoppen met werken, een ander krijgt te maken met arbeidsongeschiktheid of wil verlof opnemen. Ziet u door de bomen het bos nog? Wij helpen u op weg! In één ochtend bent u helemaal op de hoogte.

Waar en wanneer?

Datum: dinsdag 14 november 2017
Tijd: 10.00 - 12.30 uur (met aansluitend lunch)
Locatie: PGGM, Noordweg Noord 150, Zeist

Programma

Alles op het gebied van pensioen laten we in het kort de revue passeren:

  • Wat zijn de actuele ontwikkelingen op pensioengebied?
  • Wat zijn de mogelijkheden voor uw werknemers om eerder te stoppen met werken?
  • Wat wordt er van u verwacht bij ontslag en arbeidsongeschiktheid?
  • Van welke services en systemen kunt u gebruik maken?
  • Hoe kunnen wij u ondersteunen?

Zijn er onderwerpen die u mist en op die dag met ons wilt bespreken? Laat het ons weten. Dan maken wij daar tijd voor. U ​kunt uw vragen of onderwerpen aan ons doorgeven in het aanmeldformulier.

Meld u aan

Vul het formulier in om u aan te melden. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail. Uiterlijk een week voor de presentatie ontvangt u per e-mail nog een herinnering met een routebeschrijving.

Graag tot ziens op 14 november!​​