Positieve beoordeling nieuwsbericht transitieplan

Het klantenpanel van BPF Schilders zorgt ervoor dat wij u beter kunnen helpen. Dit keer keek het klantenpanel naar het nieuwsbericht “Plan voor overgang naar de nieuwe pensioenregeling is klaar”. Het nieuwsbericht krijgt een 7.4.

Transitieplan

Het nieuwsbericht gaat over het plan voor de overgang naar de nieuwe pensioenregeling. Dat plan heet het transitieplan. In het artikel lezen deelnemers over de belangrijkste punten uit het transitieplan.

We gaan steeds meer communiceren over de nieuwe pensioenregeling. Daarom willen wij weten of de uitleg begrijpelijk is.

Kort maar krachtig

Het klantenpanel oordeelde positief over het nieuwsbericht. Ze vonden het duidelijk waar de inhoud van het nieuwsbericht om draait.

  • 94% vind het bericht duidelijk en begrijpelijk.
  • 92% vind het bericht informatief.
  • Volgens 92% heeft het bericht de juiste lengte. Deelnemers vinden het prettig dat het bericht kort maar krachtig is.
  • Daarnaast vinden deelnemers het goed dat BPF Schilders ze op de hoogte houdt.
  • 55% geeft het bericht een 8 of hoger.

Verbeteringen

Natuurlijk kunnen we ook onderdelen verbeteren. Zo geven deelnemers aan dat BPF Schilders de veranderingen in het partner- en wezenpensioen begrijpelijker kan uitleggen. Nu is de regeling niet voor iedereen duidelijk.

We verbeteren onze communicatie over de nieuwe pensioenregeling met de opmerkingen van het klantenpanel. Zo ontvangt u in de herfst een speciale editie van het Pensioenblad over het nieuwe pensioenstelsel. Daarin besteden we aandacht aan de veranderingen in het partner- en wezenpensioen.

Wilt u ook uw mening geven?

Dat kan! U kunt zich aanmelden voor het klantenpanel. 

Meld u aan